TRUEQUE BARCELONA
July 27th 2011

Trueque Barcelona va ser un espai de trobada per generar un canal de comunicació i acció entre els joves professionals que treballen des de l’arquitectura i l’urbanisme i el nou equip d’urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, i per permetre en aquest nou equip poder explicar amb més detall les linies de treball anunciades.

“tengo una propuesta para usted”

Aquest esdeveniment responia a la necessitat d’una participació oberta i igualitària en les decisions urbanes, amb la generació d’un debat (d’un trueque) que de forma dinàmica, parodiant un format televisiu, obrís el micròfon a un públic nombrós, encapcelat per joves equips de la ciutat, per proposar i debatre amb el nou gerent d’hàbitat urbà, Vicente Guallart, possibles estratègies i projectes per la ciutat de Barcelona.

La implicació d’amplis sectors socials en els canvis econòmics, mediambientals i socials, que s’hauran de dur a terme els propers anys, i la necessitat d’extendre els catalitzadors pel canvi ja iniciats per nombrosos professionals i col.lectius han de propiciar una continuitat en el diàleg iniciat entre la societat civil i l’Ajuntament. Acceptar i utilitzar la riquesa de la diversitat de punts de vista i camps de treball duts a terme des de i per Barcelona, pot permetre “crear” i “fer” ciutat desde la força d’un projecte compartit.

More info and other proposals: Trueques Barcelona

.....................................................................................................................................